Konrads værelse

LEGO Dublo event

Konrad var som tidligere nævnt, inviteret til sit første event i denne uge. Det var LEGO der holdte en pressebrunch i forbindelse med at LEGO, kommer med legetøj til de mindste.

Det var super interessant at høre om børns udvikling, og jeg må indrømme at emnet er jo vigtigere end nogensinde, da jeg selv er blevet mor. Så da de fortalte at man gennem studier, havde fundet ud af at børn der legede med Dublo og LEGO blev mere selvstændige, vidste jeg jo godt hvad der skulle ind på Konrads værelse. De fortalte at alle klodser passer sammen, så man kan altid bruge sine LEGO og Dublo klodser. Derfor får børn fra starten en god succes oplevelse, når de kan sætte selv de nemmeste ting sammen, og børn elsker at kunne lykkes, og bliver fra starten stolte. Så I kan nok forestille jer at jeg glæder mig til at Konrad kan bruge sit nye Dublo legetøj.

Han fik denne fine æske med hjem, og udenpå kan man se hvordan man kan samle klodserne på flere forskellige måder, men der er ingen rigtig eller forkert måde, så det skal bare ses som forslag. Det er da super smart. Så kan de små poder rigtig bruge deres fantasi.

Der vil være mulighed for at vinde den samme som Konrad har fået. Så gå ind på Facebook og like siden ved at følge linket her, så kommer de sidste detaljer om hvordan man vinder en af de nærmeste dage, og så finder jeg en heldig vinder af den lækre æske bagefter. Den kommer først i handlen i næste uge. 🙂

4 kommentarer

 • S

  Konrad bliver da bare sødere og sødere!
  Hvordan fik i egentlig ideen til hans navn ? 🙂 det er bare så fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette vilstrup

   Åh 1000 tak:)
   Vi har altid været glade for navnet, og var lykkelige da vi fandt ud af vi skulle have en dreng. Vi var ikke sikre på om han skulle hedde der med C eler K, men så kom jeg på den ide at drengene i vores lille familie skal hedde noget med K og pigerne noget med M. Så vi bliver næsten nød til at ændre hundens navn til et K også så det passer. Kookie, Konrad og Kasper:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej
  Kommer der ikke et indlæg om jeres indretning af jeres hjem med en masse billeder. Og billeder af jeres søns værelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette vilstrup

   Hvor sjovt du skriver det, har netop lavet et indlæg om det, det kommer på i denne uge:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konrads værelse