Hjemmebagte sukkerfri musliboller

Jeg fandt ud af at læse min baby!

Jeg har i flere perioder haft rigtigt svært ved at have Konrad med på cafe, i mødregruppe, hos venner eller familie. Han har bare været ked af det, og jeg har måtte efterlade mange kopper kaffe og arrangementer. Den anden dag prøvede jeg igen igen, og han var så glad, han gik fra arm til arm og havde ligesom fundet ro. Jeg tror jeg har lyttet meget til ham, og i de perioder hvor jeg har kunne mærke at han ikke ville andet end at være hos mig, har jeg bare ladet ham bestemme. Jeg har sørget for at aflyse aftaler, og ventet til jeg kunne mærke at han var klar igen. Det har givet et super trygt barn (syntes vi selv), og når vi er ude nu, spørger folk altid hvordan jeg dog har fået sådan en glad og tryg baby. Jeg tror virkelig at det er vigtigt at man i sin barsel ikke bare tror man kan løbe rundt, men lytter efter hvad ens baby fortæller, så tror jeg man får det dejligste barn i sidste ende. Jeg syntes selvfølgelig ikke at min baby på 6 måneder skal bestemme alt, men jeg kan se på ham hvad der gør ham glad og tryg, og det er altså det vigtigste for mig.

Konrad er så nem og dejlig og jeg er så taknemmelig over at han er så glad og sød. Her er et billede fra mor og baby eventet i sidste uge:)

6 kommentarer

 • Line

  Undskyld, men hvad tror du andre forældre gør? Det lyder som om du tror at du har opfundet den dybe tallerken?!
  Tillykke med dit glade og trygge barn, men gid du dog ville lade være med at lyde så hoven. Man skal virkelig ikke læse din blog hvis man er frustreret første-gangs mor!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria G.

   Slap dog af – hun snakker om egen erfaring og ja, så hold dig væk hvis sådan noget kan bringe dit pis i kog.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Nielsen

  Hej Line.
  Har du måske opfundet den dybe tallerken? Er du bedre end hende og os andre. Nej? Hvad er problemet.. Hun er blevet klogere omkring hende selv og hendes baby. Hun han jo ikke vide alt? Hun bliver nød til at drage sine egne erfaringer – og siden hvornår har det været forkert at blogge om?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg kan ikke se et eneste hovent udtryk i ovenstående blogindlæg, tvært imod står der netop, at hun flere gange har måtte gå fra en kop kaffe (= alt ikke er rosenrødt) … hvis du har læst lidt om hendes blog, handler det ofte om en positiv og energifyldt tilgang til livet – og de udfordringer man måtte møde. Det afspejler indlægget egentlig meget godt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt enig; barsel er ikke kun til cafébesøg, shopping og veninde-hygge. Der skal arbejdes hårdt, for at få tingene til at fungere, og efterladt kaffe eller kold kaffe, usammenhængende samtaler og afbrudt hygge kan være prisen. Men som du selv udtrykker; det er det hele værd. Kaffe og veninder skal nok vente.

  Tillykke med dit harmoniske barn. Klap dig selv på skulderen, for det kræver altså en indsats 🙂

  Positive tanker;
  Carina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du virker til at klare det godt, også Selvom jeg ikke kender dig/jer personligt, så virker det til at i klare det fint og roligt som forældre. At få børn er nok livets største opgave i sig selv, og den har rigeligt med udfordringer fra nu af og til den dag i ikke er her mere. Som forhåbentlig er når i er 80-90 år. 🙂

  Jeg har ikke selv børn endnu, men glæder mig helt sindsygt til det er min tur, men dog vil jeg vente nogle år endnu, da der er en masse andet jeg heller vil lige nu. 😀

  Det er så hyggeligt at følge dig, din familie og livet på østerbronx. (Som nogen kalder den)

  Jeg er vild med alle dine anbefalinger af restauranter, hudprodukter og rejser.. Fortsæt fortsæt! 😀

  Jeg håber du og Konrad får en rigtig dejlig dag..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmebagte sukkerfri musliboller