At være lykkelig

Mit nytårs forsæt

Jeg ved altså ikke helt hvordan jeg har det med nytårsforsæt, man lover sig selv at tabe de sidste 5 kilo, blive bedre til at lave mad, eller at man skal træne mere. I år 2013 vil jeg sige til mig selv at jeg bare vil prøve at være endnu mere positiv og glad, og så er mit mål at hjæpe nogle der har brug for det. I år lavede jeg en julekalender til nogle der havde brug for lidt ekstra omsorg, og gav julegave til en pige der havde en forfærdelig sygdom. Næste år vil jeg gøre endnu mere, og mit mål er at kunne gøre livet bare en lille smule bedre for nogle der trænger til det, jeg bliver selv mere glad af at gøre andre glade. Hvad er dit forhold til nytårs forsæt, og har du et?

Se hvad jeg sagde sidste år her

2 kommentarer

  • Annika

    Du virker bare som sådan et rigtig godt menneske 🙂 rigtig godt nytårs fortsæt, og godt nytår 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være lykkelig