Undgå julestresset

Julens glæder

Jeg har så meget at være glad for disse dage. Når først man kan slappe af og nyde julen, så er der da ikke noget bedre. Jeg er endelig blevet færdig med de sidste julegaver, har ENDELIG fået ordnet mit hår (billeder kommer selvfølgelig), har købt den nye Afdeling Q bog og har haft tid til at læse i den:). Har en cheesecake i ovnen til familien der kommer til frokost i morgen, og har gjort klar til at lave ny lækker konfekt med lakrids til julen. Konrad sover dybt og har været så sød og nem, mens jeg fik klaret juleindkøb og gæster. Det er så skønt at sidde her i stuen med lys, juletræ, hygge og min lille familie og glæde sig til julen. Jeg håber at I alle har en dejlig jul, og selvom livet til tider kan være hårdt, at der stadig er mulighed for at fokusere på de dejlige ting i julen. Mine tanker går til alle jer der har delt jeres rørende historier, jeg ønsker jer en rigtig glædelig jul…

Billedet er et par år gammelt fra et julemarked i Tyskland, og jeg er mindst lige så forelsket i min dejlige kæreste, som jeg var dengang.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undgå julestresset