Mit nytårs forsæt

Godt nytår fra mig

Kære læsere

Mange tak for i år, jeg glæder mig til at blogge meget mere næste år. Tak for alle jeres søde mails og kommentarer, det er virkelig det der gør at jeg bliver ved med at skrive hver dag:)

Jeg er ved at lave et par indlæg om mit vægttab, og en masse billeder fra året der er gået. Det med vægttabet har jeg virkelig overvejet, for første gang vil jeg vise billeder af mig selv, fra da jeg vejede næsten 20 kg mere, så jeg håber meget jeg kan motivere andre til at komme igang med en sundere livsstil.

Jeg håber at I får en dejlig aften, og kommer godt ind i det nye år:)

Knus fra mig

1 kommentar

  • Kat

    Ih glæder mig til vægttabs-indlæg, ved det er kliché – men alle har vel brug for januar inspiration nu <3
    elsker din blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nytårs forsæt