Min jul i billeder

At være lykkelig

I går havde jeg bare den bedste dag. Konrad havde for anden gang sovet igennem hele natten, og vi havde haft en dejlig dag med kæreste tid, lækker mad og en super hyggelig aften med en masse kys og en god film. Da jeg skulle sove, kunne jeg slet ikke lade være med at smile, og Kasper spurgte mig, hvad jeg dog tænkte på siden jeg smilede så meget. Jeg måtte svare at jeg bare var så lykkelig! Jeg er så glad og tilfreds, og ja jeg er LYKKELIG.

Men hvordan ved man at man er lykkelig, det er så sjædent nogle siger de er det. Er det fordi det er opstillet som noget uopnåeligt ? Jeg tror ikke der er noget svar på hvordan man bliver lykkelig, og hvornår man er det. Jeg mener det er en sindstilstand man er i, og det er jo noget man selv kan vælge. Jeg tror at hvis man kan være tilfreds med de ting man opnår i livet, og glæde sig over det, kan man da sige til sig selv at man er lykkelig. Der er altid noget man gerne vil have, opnå eller er ked af, men hvorfor skal man fokusere på det? Hvorfor ikke hellere tænke på de dejlige ting man har i livet, og så sige til sig selv at man er lykkelig. Det er en dejlig følelse at have i kroppen, og hvor er det dejligt at kunne være tilfreds og glad. Jeg er så glad for at jeg inde i mit hovede, kan sige til mig selv at jeg er lykkelig:) Jeg håber alle kan fokusere på det der er dejligt i deres liv, og og så kunne sige at man er lykkelig…

3 kommentarer

 • Mia

  Godt billede af dig og vovsen 🙂 I ser begge lykkelige ud.
  Jeg har selv to hunde som er mine babyer (har ikke selv børn endnu). Er det svært at finde tid til hunden når I har fået Konrad? Mine får så meget opmærksomhed nu at jeg ikke aner hvordan de vil tackle at dele med en lille ny når den dag kommer 😉

  Hvor er det godt du står ved at være lykkelig! Det er næsten helt tabu agtigt og sige man er det, for hvad hvis dem man siger det til ikke er lykkelige? Så gør man dem måske kede af det…
  Man bør bare være glad og lykkelig for det man har!

  Tak for en god og positiv blog. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette vilstrup

   Kære Mia
   Tak for din søde kommentar:)
   Det er utroligt hårdt for en hund, når der kommer en baby til, Cookie var jo vores barn indtil der kom en lille:) Vi gjorde meget ud af det da de skulle mødes første gang. Jeg holdt Cookie, så han kunne mærke at han ikke blev glemt, og så havde Konrad “købt” alle Cookies livretter. Det var en rigtig god måde at gøre det på, og vi gør meget ud af at Cookie også har noget tid med os alene, hvor vi går tur og øver tricks. Jeg er sikker på det også nok skal gå godt, når du en dag får en baby, ellers skriver du bare og får råd;)
   Rigtigt godt nytår til dig og dine hunde

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min jul i billeder