Mine hårprodukter

Anmeldelse af Madklubben Tivoli

Hvert år tager jeg med min veninde Michala i Tivoli, det er tradition vi har haft i snart 10 år, det er bare så hyggeligt, og selvom Michala har to børn, kommer de altså ikke med. Konrad fik aller nådist lov til at komme med i år. Vi plejer at drikke gløgg, spise frokost og hvis der er plads, får vi altid risengrød i Nissekøbing. Så fjollet, men også bare så hyggeligt, for en dag er det os der er børn:) Vi spiser normalt på Wagamama, men vi havde sådan lyst til en suppe og det havde de på Madklubben.

Konrad hygger med Michala:)

Det er ikke helt nemt at gå ud og spise med en lille baby, og jeg var da også sikker på han sov, da vi bestilte. Men jeg blev klogere… Han vågnede lige da jeg havde fået to bidder, og jeg måtte løbe ud i snevejret, for at gå lidt med barnevognen. Tjeneren løb efter mig med mine vanter, så jeg ikke blev kold… Hold da op hvor var det sødt af hende, og da jeg kom tilbage til vores bord var min lækre jordskokkesuppe væk, tjeneren syntes det var ærgeligt for mig at spise en kold suppe, så hun kom med en HELT ny suppe til mig. Det er altså ikke hver dag man oplever sådan en service i Danmark. Så det er helt sikkert ikke sidste gang jeg tager på Madklubben i Tivoli:) Og maden var super lækker, så det bliver bare ikke bedre:)

Til dessert fik vi lidt lækre oste, så der var altså ikke plads til risengrød i år;)

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine hårprodukter