Movember

Hygge fredag

 

Så blev det endelig weekend. Cookie og jeg nyder at Konrad ligger i barnevognen, og har lidt morgen- hygge tid sammen. Jeg har fundet de første juleblade frem (nogle vil sikkert mene det er for tidligt). Men jeg ELSKER jul, og jo før man kan starte jo bedre. Jeg nyder en god kop kaffe, får styr på mail og glæder mig bare til weekenden kan starte. Når Kasper kommer hjem i dag skal vi have thai take away og nyde et godt glas Chablis. Vi var inviteret til Vild med dans, men vi har bare lyst til at hygge hjemme med lys, vin og vores dejlige lille familie. Jeg ønsker jeg alle en dejlig weekend:)

2 kommentarer

  • Jeg elsker også julen, så synes godt man må begynde at tage glæderne en anelse på forskud. Nyder personligt også, at butikkerne allerede så småt er begyndt at pynte op. Forstår slet ikke folk som ikke kan lide julen, men dem som ikke kan lide dem, er oftest dem som tror, at højtiden kun handler om gaver og penge. Lidt en skam, synes jeg 🙂

    – Debbie
    http://www.youknowmyface-notmystory.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ser hyggeligt ud.. :O)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Movember