Adoptionens pris

Hjælp til dig eller en der har brug for det…

Efter mit indlæg om at jeg vil lave en julekalender til én der virkelig har brug for det. Har jeg modtaget så mange mails, beskeder og kommentarer fra læsere, der virkelig har brug for lidt glæde i julen. Jeg er så rørt over alle jeres historier, og jeg har derfor besluttet at skaffe en masse gode gaver til en eller måske flere heldige læsere. Derfor vil jeg endnu engang opfordre jeg til at dele jeres historier, her eller på min Facebook side, som I også meget gerne må like:)

Jeg vil så gerne hjælpe, og det her er min måde at gøre noget godt på. Man må jo bruge de ressourcer man har, og jeg håber at jeg kan gøre en forskel. Samtidig kan I kære læsere måske tænke på hvordan I kan hjælpe andre, hvis vi alle gør noget godt og uselvisk for andre, bliver man selv glad og så kan vi sammen gøre en forskel, og det er da lige i julens ånd:)

7 kommentarer

 • Jeg har ikke brug for en julekalender, men må bare sige, at det er en virkelig smuk idé.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine R-W

  Jeg synes det er svært at skulle nominere sig selv, men ikke desto mindre synes jeg at 2012 har været et skide hårdt år for mig.. Jeg startede på sygeplejeskolen i Februar og tænkte at 2012 skulle være mit år.. Det blev det på ingen måde..
  Jeg havde en super god studiestart, men i Maj mistede jeg min farfar, i Juni mistede jeg min farmor og i August mistede jeg min faster.. 2 af dem til kræft. Senere i August gik jeg fra hvad jeg troede var manden i mit liv, fordi han havde været sammen med en anden. Derfor var jeg nødt til at flytte ind på et lejet værelse, og var nødt til at efterlade min elskede hund hos min ekskæreste da jeg ikke kunne have hende med i første omgang. I April får jeg min egen lejlighed og jeg kan slet ikke vente.
  Det har været en vildt hård omgang og jeg føler mig virkelig ensom og langt nede.. De næste 4 måneder skal bare overståes så jeg kan få en ny og frisk start!
  Jeg elsker at læse med på din blog… Det er rart at læse om andres lykke når man selv er ulykkelig… Det giver håb! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette vilstrup

   Hold da op et år du har haft, jeg er sikker på at det næste år bliver dit år:) nu starter du på en frisk og hvis du bare er positiv, er der ingen der kan skyde igennem dig. Jeg er ked af du har mistet nogle det står dig så tæt, det er der intet der kan høre godt for, men jeg syntes du virker så stærk på trods alt alt det hårde du har været igennem. Hvor er det dejligt du holder af at læse bloggen, det gør mig så glad:)
   Jeg håber at ligemeget hvad der sker at du bliver ved med at være så sej, det kræver sin kvinde at udlevere sig selv på den måde:)
   Rigtig god julemåned til dig:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Af alle mennesker – så synes jeg at min mor fortjener lidt glæde her i julen. For nogle år siden blev mine forældre skilt, og det skulle ellers have været en god ting. En frisk start. Men sådan blev det ikke..
  Det hele startede egentligt godt og min mor og jeg flyttede ind i en sprit ny lejlighed og alt var dejligt.
  Men kort tid efter blev min mor fyret – og det resulterede i at hun først måtte sælge sin bil og derefter flyttede vi ind i en lille, gammel lejlighed.
  Her troede vi så at tingene nok skulle vende, men inden vi havde set os om var hele lejligheden fyldt med mug og skimmel. Så ikke nok med at vi mistede mange af vores ting, så har hun også haft en lang, sej kamp med udlejer.
  Det hele endte med at vi for 1 år siden måtte flytte endnu engang. Nu ser vores bolig situation heldigvis meget bedre ud, men efter sådan en lang stresset periode er hendes epilepsi blevet meget værre. Hun får ofte anfald, hvilket gør at bla. hendes hukommelse bliver værre og værre. Hun fortæller ofte de samme historier om og om, og hun kan ikke huske de ting man fortæller hende. Det er meget sørgeligt at se sin mor på kun 50 år, havde så dårlig en hukommelse og vide at hun har været igennem en masse dårlige ting i hendes liv – og især her de sidste 3-4 år.
  Hendes reaktion er kommet indenfor de sidste par måneder og hun har fået en depression.
  Min mor er en meget, MEGET stærk kvinde og jeg kan huske at hun engang sagde til mig “En depression er ikke et tegn på at man er svag, men et tegn på at man har været stærk for længe”.
  Det skær i mit hjerte og se min mor have det så dårligt, og nogle dage føler jeg virkelig at jeg har mistet hende.
  Min mor fortjener så meget bedre, for hun har altid hjulpet alle andre end hende selv.
  Trods hun står midt i sorg og depression har hun alligevel overskud til at hjælpe en ældre mand med at få hans hjem på rette spor, fordi han ikke selv kan.
  Hendes hjerte er større end det flestes, så hvis min mor ikke fortjener lidt glæde her i juletiden, så ved jeg ikke hvem gør.

  Kærlige knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Hellmann.

  Jeg vil egentlig hellere ikke nominere mig selv til dette – men min mand ! <3
  Det har været et meget svært år, for os – især for mig, men fordi jeg har min mand, er jeg kommet igennem det hele og kan stadigvæk smile af det….

  Januar, det mistede jeg en kammerat som begik selvmord og i Marts mistede jeg en fantastisk person – der var som en storebror for mig :'/ Det har været hårdt, i September blev, vi nød til at aflive min hund, igennem 8 år…
  Så, hvis jeg ikke havde haft min mand og hans støtte – ville jeg være gået ned med flaget…
  Det viser bare, hvor meget en person – som man elsker helt ubeskrivligt meget, vil og kan støtte en…
  (Det er ikke melidenhed…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette vilstrup

   Det er så rigtigt og smukt sagt. Hvor skal man bare være taknemmelig for at have dejlige mennesker i sit liv. Hvor er det dejligt du har så sød en mand, og hvor er det skønt du sætter ordentlig pris på ham:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adoptionens pris