Instagram fra barnedåben

Barnedåben

Dagen startede som i så i går med bobler, de skulle tage de værste nerver. Derefter tog vi til kirken hvor alle vores venner og familie var. Da dørerne åbnede ind til kirken kunne jeg bare mærke de første tårer i mine øjne, og jeg var klar til at bryde helt sammen. Der er bare noget ved kirker jeg ikke kan forklare, og som gør mig så følsom (Jeg kunne gå ind til en fremmed begravelse, og græde mere end de pårørende;). Jeg er bare så følsom, og når det så er min egen søn vi fejrer, er det ikke til at klare. Konrad mente ikke jeg skulle sidde og græde så han satte i et stort skrig, det var super godt for så tog jeg mig af ham i stedet for at sidde og græde alt for meget. Efter kirken havde vi sørget for en reception med mad fra Gormandiet på Østerbro, og den smukkeste dåbskage. Der var selvfølgelig også lidt god Chablis til maden og dagen var bare perfekt. Konrad fik sådan nogle fine gaver, og vi kan nu lave det fineste børneværelse til ham. Her er lidt billeder fra dagen.

Konrads smukke kage med chokolade og mandelkrokant. På kagen stod hans fødselsdag og dåbsdato. Den var pyntet med 18 små svaler, for at symbolisere den skønne dag vores fantastiske søn kom til verden. Det var min veninde der havde lavet kagen. Det var den smukkeste kage jeg har set, og den smagte bare så godt (nyder resten i dag).

Selv Konrad syntes kagen var smuk, han ville gerne have fingere i bogstaverne, og det fine lille tog.

Min skønne veninde Gry er gudmor til vores dejlige lille dreng.

Tak for en dejlig dag til min skønne kæreste, vores dejlige lille dreng og selvfølgelig vores venner og familie.

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram fra barnedåben