Pressedage

Rigtig god weekend

Så blev det weekend, og jeg har haft en skøn uge, selvom jeg ikke har nået halvdelen af det jeg gerne ville. Jeg har måtte sige nej til en masse events, arrangementer og møder, men har tilgengæld haft tid med min dejlige familie. Vi har hygget med hjemmebagte boller, kærestetid, vinsmagning til barnedåben og aktivering af vores skønne dreng.

Jeg har også lært at det “eneste” rigtige til babyer er at have en slynge, så det har vi været ude og investere i. Her ligger han dejligt, og guruen inden for slyger siger at børn der ligger i en, græder halvt så meget som andre børn, so here is hoping;)

 

 

8 kommentarer

 • Ida

  Kan se du allerede har luret hvordan man binder sådan en laban til slynge – vil du ikke smide en mini guide op? 😀 Jeg ved ikke hvor det går galt, men jeg kan endnu ikke binde den så den sidder ligeså pænt som din…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette vilstrup

   Du skal sørge for at binde den tæt ind til kroppen, så han kommer ned i en lille lomme. Der er mange forskellige og åbenbart er det bedst med en uden for meget stræk. Jeg skal prøve og se om jeg kan lave en lille billedserie, og ellers må du forbi en purebaby butik, de lærte mig det og var så søde:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Tak! Har bare bøvlet sådan med den, men må vist bare øve øve øve!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  De ser lækre ud de boller.har du en opskrift? God weekend:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med dine sutsko!
  Hvor er de købt? :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken Andersen

  Er helt vild med dit hår – det ser så lækkert fyldig ud 🙂 Må man spørge, hvilke produkter du bruger? Eller har du lækkert hår fra naturens side 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette vilstrup

   Hej Majken
   Mange tak:) Det kan du tro, hold øje så laver jeg et indlæg indenfor en uges tid.
   Rigtig god søndag

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pressedage