Rigtig god weekend

Hip hurra det er min fødselsdag

Jeg har fødselsdag i dag, og er blevet fejret helt fra morgen stunden. Kasper startede fødselsdagen med at lave et hyggeligt morgenbord med lækkert brød og selvfølgelig Mimosa (champagne og frispresset juice). Mine veninder kom forbi til boller, kage og champagne. Til aften kiggede min svigerfamilie og mor forbi. Min smukke mor har også fødselsdag i dag, og vi sidder netop nu og skal nyde en lækker middag.

 

3 kommentarer

 • Stort tillykke med dagen – hvor gammel bliver du så?? ;O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette vilstrup

   Ha ha man spørger da aldrig til en piges alder;)
   Mange tak:):)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • TravelOrNot

  Hip hip hurraaaa..Tillykkeeee. Så forstår jeg bedre det gode vejr i dag 😉 Kh Sandy

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rigtig god weekend