Før, under og efter graviditeten

Den sidste cafehygge udenfor…

 

Jeg nyder virkelig den sidste tid hvor man kan sidde udenfor og spise, der er da ikke noget bedre… Det er bare med at nyde de sidste dage. Snart er det vintertid og så er det slut med at sidde ude:( Jeg prøver også at gå ud i min have når Konrad sover til middag, det gælder om at få samlet alt den D-vitamin sammen man kan…

Nogle gange syntes jeg det kan være fjollet at fylde sig med varm sødmælk (latte eller chai), så jeg bestiller gerne et glas kogt vand med citron. Så kan man holde varmen og så er det helt uden kalorier.

 

Billederne er fra den anden dag da søde Mutti inviterede mig ud og spise frokost på Østerbro.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før, under og efter graviditeten