Jeres hjælp?

Slank efter fødslen

Jeg får en del spørgsmål omkring min vægt, mad og træning efter fødslen. Jeg vil derfor gerne bruge de næste par dage, på at dele ud af min erfaring omkring vægttab. Jeg har for mange år siden vejet det sammen som jeg gjorde da jeg fødte! Jeg tabte alle kiloene, og lovede mig selv at jeg aldrig ville blive overvægtig igen. Jeg har arbejdet med vægttab, taget den første del af kokkeuddannelsen, uddannet mig til aerobic instruktør og hjulpet en del andre med vægttab. Jeg har derfor en del at sige om enmet.

Jeg har tabt 15 kg på 9 uger, og der har jeg gjort uden at træne. Jeg har slet ikke tid eller overskud til at træne endnu, men det skal nok komme. Den eneste træning jeg har lavet er at løfte rundt på Bassen og gå lange ture med barnevognen.
Jeg tænker over hvad jeg spiser, men lægger meget stor vægt på ikke at være på kur endnu!!! Jeg kan virkelig blive forarget over folk der går på kur imens de ammer, ikke nok med at man ikke kan lave nok mælk, men man har altså heller ikke kræfter til de søvnløse nætter, hvis man ikke får mad nok. Det jeg gør, for ikke at falde i slikfælden hver dag, er at skylle nogle grøntsager og frugt når jeg har 5 minutter, så stiller jeg det ind på bordet i stuen. Det kræver kun en hånd og spise, og så bliver jeg aldrig desperat, og har altid noget sundt at spise. For at kunne amme skal man have ca 500 kalorier ekstra om dagen. Det er et ekstra måltid eller en håndfuld nødder. Hvordan har får de ekstra kalorier, må man jo selvom, bare man får dem. Man skal jo nok komme af med kiloene hvis man bare tænker sig om. Babyen tager ca 620 kal fra fedtdepoterne som man opbyggede mens man var gravid. Så med tiden skulle regnestykket, gerne gå op. Alt omkring vægttab er et simpelt regnestykke, det fortæller jeg mere om i morgen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeres hjælp?