En weekend i billeder

Min fredag i billeder

I går da jeg fik ideen om at tage en masse billeder havde jeg lige bagt et brød og købt lidt god ost. Vi ville bare hygge hjemme, med vores lille familie. Her er lidt billeder fra vores aften og lidt fra i dag. I aften skal jeg over til en veninde der holder lidt fest, det er første gang jeg skal være så længe væk fra Konrad, og jeg er  meget spændt på hvor hårdt det bliver…

 
 
Konrads nyeste bamse
Fredagshygge

 Kasper fik en stor sag på job, og har arbejdet på det hele dagen. Så nu hvor han havde travlt og skal være alene med Konrad i aften, bagte jeg kanelsnegle til ham.

Cookie ville også være med…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En weekend i billeder