En vellykket kur!

Lykken er…

Lykken er at have venner i samme situation som sig selv, som kan hjælpe og forstå hvordan man har det. Jeg har de dejligste venner, som mange af dem har børn, så både under graviditeten og nu hvor verdens dejligste dreng er her, kan jeg altid spørge dem til råds. Jeg er så glad for jeg ikke er den første i vennekredsen der har fået et barn, for jeg ved slet ikke hvad jeg ville gøre uden, Gry, Michala, Nalle, Sigrid, Lise, Julie,Trine og alle mine andre skønne veninder der deler deres erfaring med mig. Men der er altså også hyggeligt at min veninde Sarah, og jeg var gravide sammen, og nu står i samme situation. Der bliver sendt mange smser om natten, og det er rart at have en at dele det sure og det søde med.  Her er lidt billeder fra den anden dag:)

Vores drenge får mad, og vi får talt…

1 kommentar

  • Anonymous

    Hvor dejligt:-) i ser godt ud begge og skønne drenge:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En vellykket kur!