Anmeldelse af Geranium

Jeres hjælp?

Vi har besluttet at vores lille søn skal døbes. Vi har bestilt invitationer, og jeg er ved at skrive takkekort til de mange venner og familie, der har været forbi med gaver. Sammen med invitationen skal jeg sende en ønskelist ud, og jeg er altså helt på bar bund. Derfor vil jeg meget gerne bede om jeres hjælp. Jeg syntes det er vigtigt han får nogle ting han kan have glæde af længe, og som ikke bare går i glemmebogen. Har i nogle gode ideer?

7 kommentarer

 • Hi hi hvor ser han kær ud:-)Hvad med en god klassiskersom f.eks. Kay Bojesen abe eller elefant? Ellers kunne I ønske jer bObles dyr, juniordyne/pude, tilskud til næste autostol og højstol.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En bankbog med penge til kørekort 🙂 Det har jeg fået og jeg er evigt taknemmelig over dén gave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Halfdan Rasmussens ABC med alle de gode rim og tegninger er en klassiker i min familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Et flag med navn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvor er han bare lækker!Hvad med en Fjällræven Kåken mini til vuggestue/dagpleje og senere børnehave? Hoptimister (f.eks. klovnene), børnebestik og melaminspisesæt, børnebøger som Børnenes H.C. Andersen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Helt enig mht Halfdan Rasmussen's ABC – den har i flere år ligget som favoritbog. Men der er også flere skønne bøger og ting …- Strudsen Rasmus, den skønneste historie – jeg har stadig min egen som jeg fik da jeg blev døbt- Kan ikke huske forfatter, men der er lavet en folde ud bog om Kbh, der i pop up klip viser Amalienborg, Tivoli, Operaen osv.- Lærke Hein, der er medejer af Karrierebar har lavet den smukkeste kunstbog for børn – som en malebog- Smykker, gerne selv designet mini modeller af voksensmykker … jeg har selv tre niecer og de har hver fået smykker, der matchede den tid de blev født. Til Konrad måske et armbånd a la shamballa i mini :)- Fødselsdagstog til små lys eller fyrfadslys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej JulieMange tak:)Super god ide, de er nu på listen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Geranium