Slank efter fødslen

Hemmelighed bag vægtab

Hvis man tror man bare skal tage nogle piller, bestille noget på tv shop eller stoppe med at spise, er det helt galt… Der er ingen hemmelighed som tynde og kendte kender. Men måske har slanke mennesker, forstået 2 simple regnestykker, det ene er dette. Det andet kommer i morgen

70 % Vægten er hvad du spiser
20% Træning
10% Gener

Jeg er som så mange andre, en der skal tænke over hvad jeg spiser. Jeg har været selv vejet for meget og det kommer jeg aldrig til igen. Jeg tænker derfor over hvad jeg spiser, og så skal jeg igang med at træne noget cardio (det er der hvor man får sved på panden). Da jeg vejede meget mere end i dag, spiste jeg nogle gange næsten ingenting, jeg spiste bare store måltider og de forkerte ting. I dag spiser jeg mange små måltider, og det har gjort at mit stofskifte har ændret sig, og min forbrænding er højere end før. Jeg mangler de sidste par kilo, men de skal nok komme af, jeg ved jo hvad det kræver.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slank efter fødslen