Hemmelighed bag vægtab

En vellykket kur!

Som jeg tidligere fortalte er det jo meget simpelt om man taber sig på en kur. Der er ingen hemmelighed i det, men et meget simpelt regnestykke, der skal gå op.

Kalorier man spiser

Kalorier man forbrænder
=
Vægttab

Vi ved det sikkert godt allesammen, og det er jo så simpelt! Hvis man vil tabe sig må man som kvinde spise mindre end de 2000 kalorier, man forbrænder om dagen, eller også må man op på løbebåndet, hvis man vil spise mere. Hvorfor er det så lige at vi er et par stykker der har et par kilo for meget på sidebenene? Det er jo nok fordi, der også er noget der hedder livskvalitet. For mig er det mindst lige så vigtigt at have det godt med sig selv, og hvis man hviler i sig selv og har det godt med sin krop, så er det altså vigtigere end noget andet! Jeg læste noget virkelig spændende om hvad ens vægt betyder for job, venner, kæreste og livet, som jeg vil dele med jer næste gang. Jeg håber alle får en dejlig weekend, og nyder turen på løbebåndet, eller en cupcake;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hemmelighed bag vægtab