Weekend hygge med familien

Ubetinget kærlighed

Jeg håber i alle har haft en dejlig weekend. Jeg har ikke lavet det helt vilde, vi nyder stadig tiden i vores lille bobbel, og kan ikke få nok af vores lille stjerne. I dag er jeg alene med ham for første gang, og jeg må indrømme at jeg var lidt nervøs for at stå med det hele selv. Men det er gået fint, og jeg har både været i bad, og fået lidt at spise, så det var ikke så hårdt som jeg havde regnet med. Han er så nem og dejlig, og jeg må være den heldigste i hele verden, sådan føles det virkelig. Her er et lille billede hvor jeg håber man kan fornemme min kærlighed til Konrad:)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend hygge med familien