Skøn overraskelse

Sund snack, Edamame bønner

Jeg ELSKER eddermame bønner som jeg kalder dem. De hedder rigtigt edamame bønner, og er den skønneste snack. De fleste kender dem fra sushi restauranter, og det japanske køkken. Man kan købe dem på frost i de fleste store supermarkeder, og de koster ikke mere end en pose chips. Jeg har dem gerne på bordet når man normalt ville servere chips, så derfor denne sammenligning. Jeg spiser dem også hvis jeg skal have en snack midt på dagen. De tager 2 min at lave, og så kan man sidde og hygge sig længe med dem, så man ikke kommer til at spise usunde ting, når man har eftermiddags krise. Jeg kommer dem i en stor skål og hælder kogende vand over, lader dem stå 2 min og hælder vandet fra. Derefter drysser jeg lidt havsalt over og wupti så er der kalorielet snack. Edamame bønner indeholder kun 141 kalorier pr 100 gram. En sund og god snack som også er skøn i salater, bare man husker at det kun er bønnen inden i der kan spises;)

3 kommentarer

  • Hvordan smager de? Har tit set dem i supermarkederne, men aldrig prøvet dem- synes nemlig de så stærke ud uden på posen;-) ha ha

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er slet ikke stærke:) de smager som en mellemting mellem bønner og ærter, bare meget bedre. Man spiser kun det inden i, ved at skubbe det ud med tænderne, så får man lidt af salten med, man har drysset over. Held og lykke:)Mange hilsnerMette

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg skal lave sushi idag, og dertil skal man have edamamebønner:) De smager også helt fantastik i salater.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skøn overraskelse