Tilbageblik på juli 2011

Et nyt menneske…

Jeg er bare så glad og faktisk et helt nyt menneske. For første gang har Konrad sovet 4 timer i nat, ja det lyder jo ikke af meget, men for mig har det betydet så meget. Samlet har jeg fået næsten 8 timer i nat. Det er utroligt hvad søvn kan gøre.

Weekenden har været så skøn, vejret taler jo for sig selv, og vi har hygget os med venner og god mad. Vi har haft besøg af en del venner fra Fyn, og været til navngivning i Nordsjælland. Det var første gang vi kørte så lang med ham, og det gik heldigvis super godt. Alt i alt en super god weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik på juli 2011