Frokost på Østerbro

Endelig sommer

Så kom sommeren endelig hurra… Nu er det bare med at nyde den. På søndag bliver det den varmeste dag i to år, og jeg som aldrig troede det skulle blive rigtig sommer! Jeg skal helt sikkert ud og nyde det med min lille familie, og sørge for at fylde kroppen op med d- vitamin. Så må jeg også finde min støvede bikini frem, og håbe på min blege krop ikke ser alt for slem ud. Jeg må ikke træne eller gå på kur endnu, så helt tilfreds med kroppen er jeg altså ikke endnu. Men til dem der også trænger til at tabe sig, kan jeg fortælle at der kommer en del om kur og træning i den nærmeste fremtid. Men det skal jeg slet ikke stresse over nu, for nu handler det bare om at solen, og sommeren endelig er kommet:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frokost på Østerbro