Sund snack, Edamame bønner

Baby tips

Jeg syntes selv jeg har fået en god ide, og vil selvfølgelig dele den med jer. Jeg har fundet på at tage et billede af vores lille søn hver måned, så kan man jo rigtig se hvor meget han forandrer sig gennem tiden. Til sidst vil jeg printe dem og sætte dem i et lille album. Jeg skriver hver måned på et postkort, så kan man jo også se størrelsesorden, og hvor stor han bliver i forhold til det lille kort. Jeg tror det bliver sjovt at se efter et år. Jeg håber der var andre der kunne bruge dette lille tip.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund snack, Edamame bønner