Rigtig god weekend...

Weekend billeder

Vi har haft en hyggelig weekend, med en masse besøg, og hyggelige stunder i haven med barnevognen. Den ene aften grillede vi, og som altid syntes Konrad også han var sulten, lige når vi skulle spise, så jeg måtte spise en pølse mens jeg ammede. Vi hygger os så meget med vores lille baby, men man skal lige vænne sig til at man ikke når alt det man plejer. Lige nu sidder jeg mellem en amning og skriver dette indlæg, så det er med at udnytte tiden. Jeg har stadig ikke nået i bad, tiden forsvinder bare, og jeg vil bare nyde tiden med Konrad, lige om lidt er han stor, og den dejlige duft af baby er forsvundet. Så hver øjeblik jeg kan nyde ham værdsætter jeg højt. Her er lidt billeder fra weekenden.

Cookie passer på Konrad og mig mens jeg ammer.

Dejlige ostepølse… En klar yndling..
Konrad fik også en sut for første gang…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rigtig god weekend...