Første tur med barnevognen

Rigtig god weekend…

Så er det weekend, og vi skal rigtig nyde tiden sammen. Dagene flyver afsted og tiden forsvinder bare. Jeg kunne bruge alt min tid på at kigge på den lille mand, han er det bedste og dejligste jeg nogensinde har set. Det er en lykke der er svær at beskrive, jeg tror ikke man forstår den, før man får børn. Nu lyder jeg som en sukkersød Danielle Steele roman, men jeg mener det virkelig. Jeg håber alle får en dejlig weekend, fyldt med det i holder mest af…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første tur med barnevognen