Anmeldelse af K bar

Professionelle gravid billeder

Jeg har længe tænkt på at jeg gerne ville have taget nogle professionelle billeder af mig som gravid. Man føler sig til tider som en stor hval, og jeg vil gerne se tilbage på min graviditet som noget smukt. Jeg har fundet en fotograf Steffen Lefort Photography der både tager modelbilleder, og også tager vildt flotte gravid billeder. Da jeg gerne ville have taget nogle billeder uden alt for meget tøj på, aftalte vi at han kunne komme hjem til os. Det havde jeg det meget bedre med, og det syntes jeg man kan se på mine billeder. Jeg ville også gerne have taget nogle flotte billeder af Kasper og jeg, med maven i fokus, så Konrad kan se hvor meget vi glædede os til at få ham. Jeg er super glad for resultatet, her er et af vores billeder sammen.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af K bar