Barselstasken

Mine tanker om fødslen

En klog jordemoder har engang sagt: En fødende kvinde er som en drage i stormen, uden en til at holde i snoren forsvinder hun. Jeg syntes det var så sødt, og jeg tror det er meget rigtigt. Jeg tror det bliver så hårdt at føde, og det bliver heller ikke sjovt for manden at se alle de smerter, men selvom han ikke kan gøre så meget, betyder det alt at han er der.

For at være helt ærlig glæder jeg mig til at gå dette igennem med min mand, jeg syntes det er så stort at min krop har lavet en lille dreng, og jeg glæder mig så meget til at holde ham i armene, og se glæden i Kaspers øjne. Det bliver mit livs hårdeste opgave, men hvor bliver det skønt at få præmien efter. Mange frygter fødslen, og det kan da godt være jeg også skulle gøre det, men for mig er der bare noget smukt i det. Vi er jo som kvinder lavet til at føde børn, og hvor er det bare stort at vi kan producere et lille menneske inde i os. Det kan godt være jeg skriver noget helt andet efter fødslen, men dette er mine tanker inden. Det eneste jeg syntes er lidt hårdt er, at jeg ikke ved om jeg føder i dag, i morgen eller om 2 uger. Jeg ved ikke om det bliver en nem eller hård fødsel, og jeg aner ikke hvor lang tid selve fødslen tager. Jeg ved godt det er en del af det, men jeg ville bare ønske jeg havde en ide om forløbet. Jeg ville nyde dagene meget mere hvis jeg vidste at jeg havde to dage tilbage. Så ville jeg få det bedste af tiden og kunne glæde mig. For at være helt ærlig, er jeg ved at gå til, de har hele tiden sagt jeg nok ville føde før, og nu hvor vi nærmere os min termin, er ventetiden bare så lang. Men jeg prøver at nyde tiden alligevel og samle energi. I går hoppede jeg i et lang bad med lækre produkter, lys og en lækker nyvasket morgenkåbe. I dag har jeg været ude og drikke en Chai med en veninde og købt tøj for første gang i evigheder. Så i morgen kommer der lidt billeder af det sæt jeg håber jeg kan passe på vej hjem fra hospitalet:)

2 kommentarer

  • Hej Mette,Åhh – hvor er det fantastisk at læse! Du sætter lige præcis ord på mine tanker, jeg kunne ikke selv formulere det bedre. Har det på nøjagtig samme måde som dig. Synes også ventetiden er lang nu til sidst (har termin d. 23/7), så det er dejligt at kunne "dele" den her i blogland med en ligesindet 😉 Held og lykke, når du (forhåbentlig snart) når så langt, som til fødslen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt at vide jeg ikke er den eneste det syntes det er en lang ventetid;)Du må også have mange gange held og lykke med din fødsel, håber den kommer til at gå så godt og let som muligt:)Det er så fantastisk at vi har vores babyer hos os snart…Rigtig god dag:):)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barselstasken