Nemme cookies

Weelness for gravide

I dag skal jeg bare forkæles. Jeg føler mig stor som et hus, og har så meget vand i mine fingere at jeg til forveksling ligner Michelin manden. Så jeg vil starte dagen med en times yoga, prøve en af de lækre “masker” jeg fik i sidste uge, tage et langt bad og derefter tage ind og få 90 min gravid massage. I dag skal være en dag i forkælelsens tegn, og jeg glæder mig. Jeg tror det er vigtigt at man har det godt med sig selv op til fødslen, og ikke bare lader stå til. Jeg vil prøve at være i balance med mig selv og min krop. Jeg skriver mere om min gravid massage senere, tror lige det er hvad en gravid har brug for, og så har de en briks med hul til maven, kan slet ikke vente med at ligge på maven, en luksus jeg har måtte være foruden siden nytår. Rigtig god dag til alle…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme cookies