Date Night

Weekend humøret stiger…

Hvor jeg glæder mig til denne weekend… Selvom jeg er på barsel og derfor har fri det meste af tiden, er der nu ikke noget bedre end weekenden. Jeg elsker den fredags stemning man kan mærke alle steder. Folk bliver helt anderledes, og kan overskue at smile selvom vejret driller lidt. I butikkerne ønsker de god weekend, og familierne køber ind til hygge, piger står i kø for at købe hvidvin og mændene skal have chips og øl til kampen. Man kan da ikke andet end at blive glad og jeg glæder mig sådan til at fortælle om min weekend der bliver fyldt med sjov og ballade…

Jeg håber alle får en dejlig weekend fyldt af det og dem de elsker…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Date Night