Healux København

Sommer weekend med lækre kager…

Denne weekend er fyldt af mennesker og dejlige stunder. I går var vi sammen med en masse venner og holdt vinsmagning. Julie den perfekte bager havde som altid sørget for lækre kager, havde lavet en skøn sommerkage med friske bær.

Skøn sommerdessert

I dag kom Kaspers bror, og i morgen er der fødselsdag i haven for hele familien. Det er hyggeligt at få set alle inden vores baby kommer, selvom jeg kan mærke det er hårdt at være så meget på. I næste uge må jeg samle lidt energi, jeg skal jo kunne holde til det lange forløb en fødsel er, og Konrad kan komme any time nu siger jordemoderen, så vi går bare og venter:)

Julie havde også lavet denne kage med kaffe, nødder og chokolade. Den var virkelig god…

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Healux København