Gravid massage

Healux København

Den anden dag var jeg til reception i den lækreste weelness klinik i Bredgade Healux. Til receptionen havde de sørget for dejlig morgenmad og vi hørte om deres produkter og behandlinger. Alle deres produkter kommer i en smart spray flaske, selv deres forsalt. For at demonstrer dette fik vi vores granatæble juice serveret ud af spray flasker. Det så virkelig sjovt ud (se billeder). De lavede alle de nyeste og lækreste behandlinger, og omgivelserne mindede om noget man ser et lækkert sted i østen. Man kan få alle slags behandlinger, både en almindelig ansigtsbehandling, men også botox. Det var virkelig et lækkert sted, og priserne var ikke dyrere end andre steder, selvom deres maskiner er det nyeste af det nye. Jeg glæder mig allerede til jeg skal ind og forkæles, når Konrad er blevet født.


Vi fik nogle af de lækre produkter med hjem, som jeg glæder mig til at prøve. Der er bare noget rent og lækker over at man ikke skal stikke sine fingere ned i en krukke.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid massage