Weelness for gravide

Gravid massage

I går oplevede jeg noget af den største luksus i min graviditet, at ligge på maven igen. Jeg havde besluttet mig for at jeg ville forkæle mig selv med en massage, det er ingen hemmelighed at det tager på kroppen at gå rundt med de mange ekstra kilo. Jeg havde fundet et sted på nettet hvor Massøren havde givet over 7500 graviditetsmassager, og hvor der var en specialbriks med hul til mave og barm. Stedet var super fint, og insprieret af østen, det lignede et spa på Bali når man kom ind. Jeg følte mig i trykke hænder og fik en 90 min massage, hvor kroppen blev arbejdet godt igennem. Massøren lavede en journal på mig og min krop, så hvis jeg når der ned igen inden jeg føder, kender de til mine problem områder. Jeg syntes virkelig man skal overveje en massage eller to i sin graviditet, det giver velvære, og man føler sig frisk og lækker igen, efter kroppen er blevet arbejdet godt igennem. Jeg kan anbefale en 90 min massage til 550 fra massagecentret.

Massagecentret
Turesensgade 23 tv
1368 København K

Tlf. 29 863 963.

1 kommentar

  • SoM

    550 kr er da bestemt heller ikk galt for 90 min massage – dejligt du havde en god oplevelse..! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weelness for gravide