Weekend humøret stiger...

Den bedste polterabend

I går overaskede vi en af mine allerbedste veninder med hendes polterabend. Hun er en af de piger der betyder allermest for mig, hun er der altid for mig og for alle andre, så på hendes polterabend skulle der ikke mangle noget. Vi har været i gang i snart 2 måneder med at planlægge hendes dag. Gry er til fest og farver og derfor skulle fokus lægges der. Jeg har tidligere prøvet at køre i en partybus, og syntes det var noget af det sjoveste, så derfor vidste vi det lige ville falde i hendes smag. Men inden en tur i bussen skulle hun jo alt muligt igennem. Dagen startede med hun blev hentet af en nissedværg, han hentede hende hjemme og satte hende i håndjern. Derefte skulle de gå sammen ned og tage bussen til Strandvejen hvor frokosten skulle nydes i en anden af vores veninders have. Vi stod 30 piger med champagne klar til at overraske hende da hun kom frem, og hun kunne ikke blive låst fri fra dværgen før hun havde mødt os. Det var bare så sjovt og alt trafik stoppede på Strandvejen da de kom.

Vi spiste en dejlig frokost i haven før den stod på aktiviteter og konkurrence om hvem der kendte Gry bedst.

 Gry er vild med palietter og det var derfor temaet til aftens arangement. Vi festede på Østerbro og lærte en dans til en af Grys yndlings sange My My My. Det var super sjovt og tøserne var klar til at give den gas i byen.

Den smukke og meget glade Gry fyldt med paietter, selv neglene var palietter. 

I morgen kommer der billeder fra turen i CPH-Partycruise og vores bytur…

1 kommentar

  • Det ser ud som om I havde en fantastisk polterabend! Jeg kan også anbefale et latterkursus til en anden gang. Det er en god måde at få rystet folk sammen på, når de ikke kender hinanden så godt. Det gør man tit ikke til polterabend, fordi det er venner eller veninder, som normalt ikke har noget med hinanden at gøre.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend humøret stiger...