Graviditets vægtstigning...

Nem sommersalat med asparges

Så blev det endelig sæson for asparges. Jeg elsker dem og kan bruge dem på grillen eller i salater hele sommeren. Mange kan ikke lide dem, og syntes de er seje og kedelige, jeg tror det er fordi de ikke laver dem ordentligt. Når jeg laver asparges starter jeg med at tage det dårlige fra, det gør jeg ved at holde i hver ende og bare knække dem, så skilles det gode fra det dårlige (se billeder). Hvis man ikke gør som beskrevet, og bare skærer enderne fra risikerer man at få noget af det seje med, og det er der ingen der vil spise. Derefter koger jeg noget vand i en keddel, når vandet er kogt, hælder jeg det ud over de dejlige asparges. På denne måde undgår man at få kedelige og ud kogte grøntsager. Jeg lader dem ligge i det varme vand i ca 5 min og kommer dem derefter i iskoldt vand. Så har man helt sprøde asparges til en salat.

I går lavede jeg en helt simpel salat med asparges, cherry tomater, kyllig og lidt solsikkerkerner. Dertil lavede jeg lidt hvidløgs brød af en rest af mit grovbrød og en vinaigrette af olie, balsamico, sennep, salt og lidt sød. Det blev meget enkelt og de andre kunne nyde et godt glad sancerre til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graviditets vægtstigning...