Dagens luksus champagne

Luksus smykker og ure


Den ultimative luksus for en mand må være et lækkert ur. Det er efter min mening det eneste smykke udover en vielsesring en mand kan have på, og for en kvinde er det en lækker accessorie. Jeg har selv et lækkert ur jeg er meget glad for, men den anden dag var jeg forbi Reeslev og i anledning af luksus ugen og så det vildeste ure man kan få. Jeg prøvede et ur til 1,9 mio… Er det ikke bare for vildt… Jeg kan slet ikke forestille mig at have så mange penge at man kan købe sådan et ur.

Det er det store mandeur der koster 1,9 mio, det hvide dameur, kan man få for 500.000 kr;)

Reeslev har også lidt billigere ting, og jeg er helt vild med deres armbånd fra NirWana, jeg har allerede et, men er helt vild med de nye farver i creme, de passer lige til min sommer gardarobe og brune hud. De koster fra 1700, så det syntes jeg godt man kan spare op til, eller måske ønske sig.

Nu hvor vi er ved luksus, har jeg fundet en hjemmeside jeg er helt pjattet med, der kan man købe et brugt Rolex til en god pris, en Arne Jacobsen stol, eller en ny lækker sportsvogn. Det virker super tjekket, og jeg skal helt sikkert holde øje med om der lige kommer det ur jeg altid har ønsket mig. Jeg syntes det er en god ide at købe et brugt ur, for det første er der meget og spare, og for det andet kan et Rolex jo holde i mange mange år, så hvorfor ikke? Se hjemmesiden Noblerat her.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens luksus champagne