Luksus smykker og ure

Konkurrence med Rudolph Care Acai Body Balm

Luksus ugen skal da sluttes af med lidt luksus til en af jer. Det er jo ikke kun mig der skal forkæles. Derfor har Rudolph Care gået med til at sende en af jer, min yndlings sommer creme Acai Body Balm. Jeg har skrevet om den i løbet af ugen, og jeg er bare så glad for den. Jeg håber også den der vinder bliver lykkelige over den bløde sommerhud man får. Det eneste du skal gøre for at vinde er at LIKE min facebook side, og meget gerne skrive en hilsen på vægen. Så finder jeg en vinder på fredag, som kan glæde sig til lidt luksus.

Du kan vinde ved at like www.facebook.com/frkvilstrup. Vinderen bliver offentliggjort her, og får besked via Facebook. Held og lykke:)

Acai Body Balm er en eksklusiv balm, skabt til ultimativ selvforkælelse. Acai Body Balm plejer, blødgør og efterlader din hud med en skinnende smuk og naturlig glød. Velegnet til intens pleje af normal til tør hud. Pris 595kr

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus smykker og ure