1 maj 2012

Gravid i 200 dage, 80 tilbage…

I dag har jeg været gravid i 200 dage og jeg begynder at kunne se en ende på graviditeten. Jeg er kommet dertil hvor jeg næsten ikke kan vente til den lille dreng kommer ud på den anden side af maven. Jeg har elsket tiden hvor man gik fra den lille bule, til at vi fik af vide det var en dreng, til jeg kunne mærke ham og nu hvor man bare glæder sig til at han kommer. Før jeg blev gravid troede jeg det ville være det smukkeste og nemmeste at være gravid, men har dog lært at der er meget der kan gå galt og meget man skal tænke på. Her på dag 200 ved jeg at kan ville kunne overleve hvis han kom i dag, og det giver virkelig en trykhed. Nu er der kun ventetiden og alt den sjove shopping tilbage. Min graviditet har ikke været hel nem, og jeg har været igennem en del episoder hvor vi har været bange. Heldigvis har han det godt og jeg er så lykkelig for at jeg har nået denne milepæl. At skulle have en lille søn, med den mand man elsker er det største i mit liv, og noget jeg virkelig glæder mig til. Hvor er naturen dog fantastisk at man kan lave et lille menneske sammen. Jeg mærker ham meget i maven hver dag, og forstiller mig hvordan han vil blive og hvad han mon får fra hver af os. Jeg må indrømme at jeg ikke har vidst om jeg ville have børn, men nu hvor jeg om ca 80 dage har en lille basse i mine arme, slet ikke kunne forstille mig det anderledes.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 maj 2012