Ralph Lauren Baby

Gravid cravings

Jeg bliver tit spurgt om jeg har nogle cravings under min graviditet. Jeg kan aldrig komme i tanke om det når nogen spørger, men jeg gik min graviditetsbog igennem hvor jeg har skrevet alt ned, og det var ikke så lidt jeg har været igennem. Det første jeg blev vild med var A38 med ymerdrys. Jeg har ikke fået det siden jeg var barn, og fra den ene dag til den anden var det, det eneste jeg havde lyst til. Det samme gælder dåsemajs med creme fraiche dressing. I starten kunne jeg slet ikke klare kaffe, men det kom tilbage efter 5 måneder. Derefter blev jeg vild med spegepølse… Det er heller ikke noget jeg har spist siden jeg var barn, men sådan en rugbrødsmad med rugbrød fra lagkagehuset, sønderjysk spegepølse og tykke skiver agurk, er noget af det bedste. Til morgen har jeg også været glad for cornflakes med lidt sukker og mælk. Der var en af mine venner der sagde til mig at måske får man bare lyst til alle de ting man fik som barn. Det kan godt være, men er der så nogle gravide der fik mange syltede agurker som barn? Det er ikke til at blive klog på, men sjovt at mærke hvad kroppen pludselig har brug for. Sidste skud på stammen er koldskål, og det er da altid noget at det ikke er chokolade og is… Men det mest underlige var nok at jeg i starten mod kvalme spiste hele citroner…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ralph Lauren Baby