Lørdagshygge

Barnets navn er ……

Nu er det bare om at nyde den sidste tid inden babyen kommer, selvom vi snart ikke kan vente længere. Vi har fået købt det meste, bestilt barnevogn og gjort klart til han kommer. Det sidste er bare at få styr på hans navn. Jeg tror vi har fundet det perfekte navn og jeg håber det kommer til at passe til ham. Det var vigtigt for mig at han ikke hedder det samme som alle andre, men samtidig ikke skiller sig for meget ud. Jeg fornemmer at han er en stærk dreng og vi syntes han skulle have et kraftigt navn. Vi fandt et navn som kun lidt over 500 hedder i Danmark. Vi var til 3D skanning den anden dag og sådan ser han ud under 9 uger før han kommer til verden. Se hvad han skal hedde under billedet.

Vores lille tykke dreng skal hedde Konrad

5 kommentarer

 • Anonymous

  Sikke et smukt navn:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak vi er også meget glade for det. Vi var itvivl om det skulle være med C eller K, men når han far hedder Kasper syntes vi det er så fint, at de passer sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Smukt navn ja 🙂 Og det er vel også mest 'normalt' at hedde Konrad med C 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Mette. Du er rigtig flot gravid! Vær glad for det! 🙂 Konrad er en fantastisk dejligt navn – ligesom navnet Otto! 🙂 Jeg elsker når folk kalder deres børn et andet navn end hvad resten af jordens børn nu hedder – Mikkel, Noah, Tobias, Rasmus.. osv.. Så fedt at han skal hedde Konrad – Tillykke med det. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Årh Tillykke med navnet, Konrad er virkelig fint – og han bliver simpelthen så stylish i sit RL tøj!!- Maj 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagshygge