Hilsner fra Nice

Weekend i Nice

 Klar til afgang med stor mave og stor latte

Så er jeg vel hjemme fra en dejlig tur til det Franske. Mor og jeg fløj torsdag morgen til Cote D’azur, nærmere bestemt Nice. Det jeg elsker ved Nice er at man næsten lander inde i byen, man skal ikke bruge timer på at komme til hoteller og centrum. Faktisk stod vi på vores hotel 3½ time efter vi var fløjet fra CPH. Man kan tit finde nogle billige billetter, og hoteller kan man få i alle prisklasser. Så hvis man har en weekend, hvor man ikke har de store planer, kan jeg klart anbefale en tur til Nice. Mutti og jeg har været i byen før, og vidste lige hvor vi gerne ville bo. Da jeg jo er ret langt henne med graviditeten, valgte vi at bo centralt, så der ikke var langt til shopping, markedet, stranden og dejlig mad. Vi boede lige ved torvet i den gamle bydel, som efter min mening er et af de bedste steder at opholde sig. Alle ugens dage kan man gå rundt blandt blomster og frugtboder, undtagen mandag hvor der bliver holdt antikmarked. Når aftenen falder på kan man nyde en skøn middag på de mange restauranter der er på torvet eller de mange små sidegader der støder op til. Jeg er rigtig glad for fransk mad, så der er blevet spist meget ost de sidste fem dage.

Hver dag gik jeg ned og købte lidt af den friske frugt. Jordbærene smagte som de bedste Danske jorbær på en sommer dag. Hvis jeg boede i Nice ville jeg leve af alt deres frisk frugt og grønt. I morgen kommer der billeder fra antikmarkedet, hvor jeg købte noget til vores køkken, og billeder fra stranden…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hilsner fra Nice