Forkælelse

Påsken og det gode vejr

Jeg sad lige og så billeder fra påsken sidste år, vejret var så skønt, vi var ved stranden, og sad ude og spiste frokost. Vejret skal da skynde sig lidt hvis det skal blive ligeså dejligt i år. I går da jeg gik med Cookie, var det blæst, slud og regn, det var ikke spor dejligt at være ude i. Vi må bare krydse fingere for at solen finder frem til os, så vi kan hygge os i haven i påsken. Men det vigtigste ved påsken er jo slet ikke det dejlige vejr, men den kvalitetstid man bruger med sine nærmeste. Det er skønt med nogle fridage og familietid. Jeg håber ale får en dejlig påske:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forkælelse