Påskeferie

Mit sidste måltid skulle være…

I Søndags Avisen, havde de i andledning af påsken lavet et stort billede af den sidste nadver, med alle Danmarks størst kokke. De spurgte dem alle om hvad deres sidste måltid skulle være, hvor det skulle nydes og med hvem. Det var nogle sjove svar lige fra friske østers til leverpostej fra stryhns. Det fik mig til at tænke hvad jeg selv ville svare. Jeg ville vælge at det skulle være en smuk sommeraften, jeg skulle sidde og se ud over vandet mens jeg drak en god kølig Chablis sammen med mine kære og spiste stenbidderrogn og fjordrejer med hjemmelavet majonæse. Hvad skulle dit sidste måltid være?

2 kommentarer

  • Anonymous

    Tak for en god blog:)Mit skulle være en bøf fra Mash med en lækker bearnaise sauce.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mit sidste måltid, skulle nok være Sushi, det mætter så fandens godt og smager skøønt! :O)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeferie