Sidste ferie inden babyen kommer

Hilsner fra Nice

Kære skønne bloglæsere.
Nice er skøn, og vejret er lige til stranden. Desværre er franskmændene ikke så godt med på wifi kontoen, så selvom vi bor på et fint hotel, kan jeg ikke få nettet til at virke. Lige nu er jeg på Mac D og hente en kaffe, og her virker nettet. Så jeg ville lige sende en hilsen til jer alle sammen. Vi er hjemme igen onsdag aften. Så torsdag morgen kommer der lækre billeder fra Nice:)
Mange hilsner
Mette

3 kommentarer

 • Christina

  Hej søde Mette. Ser såå lækkert ud. Jeg vil gerne ha et godt råd af dig. Jeg vil gerne forære min kære kæreste en forlænget weekend tur til Nice maj næste år i julegave. Vi har lige fået guldklump nr 3, så vi er ikke så tit ude alene:) hvor vil du anbefale os at bo, det skal være centralt, da der jo også skal shoppes imellem hyggen og romantikken. På forhånd tak, tak for Din søde måde at være på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Hej igen Mette. Er du ikke sød at komme med et bud på et centralt hotel, ved jo du har skrevet du har været der nogle gange. Håber ikke det er for meget besvær.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Jeg kan desværre ikke huske hvad det hed, men søg på pladsens navn og så kan du helt sikkert finde det på hotels.com

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste ferie inden babyen kommer