Glædelig påske

Gravid vægt

Jeg har altid godt kunne lide gode sager som slik og chips, men der er ikke noget jeg spiser så meget af normalt! Men efter jeg er bliver gravid, har jeg haft lyst til alt muligt godt. Jeg tager en pause fra alt mit kurhysteri, og glæder mig over at jeg kan give den lidt gas. Selvfølgelig sidder jeg ikke og fylder mig med chokolade fra morgen til aften, men jeg har bare lyst til nogle andre ting end normalt, og det syntes jeg der skal være plads til. Jeg spiser mine tre hovedmåltider, to sunde mellemmåltider og så giver jeg plads til lidt af det gode ved siden af. Min vægt har fulgt det skema jeg fandt her meget godt. Det man bare skal huske på, et at alle de dejlige chokolade kilo jo skal af igen, men den tid den sorg. Jeg vil ikke stresse over vægten, men bare hygge mig med min graviditet og min mave.

 Det kan være svært at lade de gode sager stå, selvom der skal tages et billede.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig påske