Stranden i Nice. Promenade des Anglais

Frk. Vilstrup på Madblogtoppen

Hurra jeg er blevet en del af Madblogtoppen… Jeg er kommet ind på en skøn hjemmeside hvor man kan finde lækker inspiration blandt mere end 69.000 opskrifter. Så hvis man vil have et bedre overblik over alle de ting jeg laver og bager, kan man se det her. Jeg syntes det er spændende at lave nye samarbejdsaftaler, og det er super når man kan komme ud til endnu flere mennesker, der forhåbentlig kan have glæde af det man laver. Min interesse for mad stammer tilbage fra jeg var barn, og senere har jeg har taget den første del af kokkeuddannelsen, og arbejder også en del med mad i mit normale arbejde. Jeg elsker at stå i mit køkken, og jeg kan love der komme mange flere sunde, og usunde opskrifter på bloggen i fremtiden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stranden i Nice. Promenade des Anglais