Søndagshygge

Søndags middag

Jeg lavede en nem og sund middag da Mutti kom til middag. Jeg lavede nogle kyllinge frikadeller og min yndlings salat med broccoli, tomat og rosiner. Det er længe siden jeg har lavet salaten, og havde helt glemt hvor god den er. Men da man altid kan bruge en god salat opskrift, vil jeg komme med den her.

Frk. Vilstrups broccolisalat:
1 bæger Cultura 
1 broccoli
5 tomater
1 håndfuld rosiner
1 tsk eddike
2 spsk sukker eller sødemiddel
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Jeg skærer hele broccolien i små stykker og hælder en liter kogende vand over, og lader det stå til jeg er færdig med at skære tomaterne ud. Jeg er ikke fan af udkogte grøntsager, og dette er en god måde at tilberede broccoli på. Derefter hælder jeg vandet fra og kommer koldt vand over. Bland dessingen i en anden skål og kom over grøntsagerne. Tilsæt rosinerne som det sidste, så de ikke bliver bløde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagshygge