Veneto, Italien på Østerbro

Mit mål med bloggen

Jeg havde en lang samtale med en anden blogger i morges. Hun har på sin blog valgt at dele alle op og nedture med sine læsere. Det har jeg stor respekt for, alle bloggere lægger en jo hver deres stil. På min blog, skriver jeg aldrig at jeg er utilfreds ellers sur. Grunden til det er, at jeg har valgt at fokusere på det positive, det er det jeg lægger vægt på i mit liv, og gerne vil fylde bloggen og min tid med. Jeg håber at jeg med Frk. Vilstrup kan inspirere og skabe lidt livsglæde. Jeg skriver en livsstils blog, hvor mit fokus er på livskvalitet. Jeg elsker livet og de små og store ting man fylder det med. Jeg tror at når jeg vælger at være positiv og skrive om dejlige ting, kan jeg ikke andet end at blive mere glad og tilfreds, og hvis jeg samtidig kan inspirere andre til at tænke positivt, kan jeg næsten ikke bede om mere. Jeg håber at alle der læser dette indlæg og følger min blog, vil tage en dyb indånding og fokusere på det positive i deres liv. Hvorfor skal man gå og være utilfreds og syntes alt er dårligt, når man kan glæde sig over de små ting og dermed blive glad og tilfreds.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veneto, Italien på Østerbro