Forårs motivation til træning

Mine stilikoner- hår

Jeg har altid haft langt lyst hår og elsket det, men efter jeg fandt Ulrikke Lunds blog, fik jeg lyst til at have kort hår som hende. Efter jeg havde set en masse af hendes billeder, tog jeg til frisøren og fik klippet alle de lange lokker af. Det vokser jo ud igen, og jeg er ved at have langt hår igen, men når hun lægger nye flotte billeder ud, overvejer jeg at klippe mig igen. Hun har så skøn en sti,l og jeg er vild med hendes blog. Jeg tror hun er en af de største norske bloggere, og du kan se hendes blog her.

Du kan se et af mine tidligere blogindlæg og selv bedømme om jeg er bedst med kort eller langt hår her

2 kommentarer

  • Jeg er også blond og har det bedst med det lyse. Tænker hvad jeg skal stille op med farven under en gravidtet- som forhåbentligt snart sker, det er jo ikke så graviditetsvenligt atlysne det…suk. Nå, men jeg synes den lidt kortere frisure klæder dig bedst 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Go! It’s way better this year and you automatically get a season’s pasj8#&230;sust make sure to bring cash for the entry ’cause half the time their cash machine is out of order.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårs motivation til træning