Forår i love you

Hjemmelavet muslibar med lakrids!

 Den anden dag var jeg bare så slik sulten, og vi havde selvfølgelig intet godt i skabene. Så jeg måtte være kreativ og selv finde på noget. Den eneste vi havde var lidt musli, frø og lidt lakridspulver. Gravid som jeg er, syntes jeg det kunne være godt med en muslibar med lakrids. Jeg syntes de blev rigtig gode, men jeg kunne ikke få dem afsat til Kasper, han syntes det var for underligt. Men de er lavet unden sukker, så de er en ret sund snack, især efter træning. De kan jo også laves uden lakrids, så vil jeg bare anbefale, man tilsætter kanel og kardemomme i blandingen, de skal næsten have lidt smag.

Frk. Vilstrups muslibar med lakrids
20 g. smør
½ dl sesam
½ dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl kokosmel
2 dl müsli
1 dl honning
evt lakridspulver til at drysse dem med og tilsæt gerne lidt i blandingen
Fremgangsmåde:
Smelt smøret og rist kerner og frø af tilsæt muslien og honningen. Når blandingen er fast, kommes den i et fad, beklædt med bagepapir. Drys med lakridspulver. Dejen kommes i køleskabet, og når den er helt kold og fast, skæres den ud og kommes i en lufttæt beholder. Jeg syntes de er bedst helt kolde fra køleskabet. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forår i love you